web de l’associació tip-tap

Hosting por Dinahosting.https://dinahosting.com
 
 

Tip-tap neix de la mà d’un grup de pares i amics de nens amb alguna discapacitat que un dia vam tenir la iniciativa d’ajuntar-nos per resoldre els problemes i carències d’aquests nens i que tenim el ferm propòsit de corregir situacions que trobam injustes.


Treballarem perquè siguin lo més feliços possible el dia a dia.

Treballarem perquè puguin aconseguir una autonomia suficient per a dur una vida lo més “normal” possible el dia de demà.

Treballarem per aconseguir una societat justa i solidaria capaç de conviure i estimar la diferència.


Per això haurem de treballar en tots els àmbits on la vida d’aquests nens es desenvolupa (famílies, escola, amics):

  Les famílies són el punt més important perquè elles han d’ésser el recolzament que el nen necessita dins el seu entorn més proper.

    Les escoles, afavorint i impulsant “l’escola inclusiva”.

  Els amics, tant importants com el nen en sí mateix. Els amics d’avui seran la societat de demà.


Tiptap s’ha de moure perquè el que vivim és molt i molt intens, a vegades trist, però no perdem la il·lusió, perquè és aquesta il·lusió la que ens fa seguir endavant i la que esperam ens mogui durant molts d’anys més. Si perdem la il·lusió, ho perdrem tot.


Esperam augmentar prest  el numero de socis. Això farà que aquesta associació que tot just acaba de néixer vagi creixent i es faci forta… tenim un futur per endavant que ens podeu ajudar a dissenyar i al qual esperam arribar amb l’ajuda de tots.

 

Benvinguts a la pàgina de la nostra associació

Associació creada per aconseguir recursos per tal de millorar la qualitat de vida dels nins afectats per alguna discapacitat

“treballem perquè els nens especials no siguin tan especials”